PEMBORONG VICTORIA SECRET

click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text

My Followers~~~untuk special diskaun jadi la members dulu k!

TOTAL ORG SEKODENG

Website counter

VICTORIA SECRET BODY MIST

VICTORIA SECRET BODY MIST
4BOTOL-- RM50 (WASSUP IZA UNTUK ORDER 0122619105)

Tuesday, October 27, 2015

PEMBORONG VICTORIA SECRET no .1 di MALAYSIA

Assalamualaikum dan salam sejahtera,


Masih mencari supplier Victoria Secret Body Mist ORIGINAL dengan harga termurah di Malaysia? Tahniah anda menjumpai lubuk borong supplier Victoria Secret Body Mist yang betul.  Dan jaminan 100% harga Victoria Secret Body Mist jualan kami merupakan yang TERMURAH di Malaysia 

Jika anda merupakan penjual Victoria Secret ini, sama ada secara online atau secara offline 




KAMI ADALAH PEMBORONG VICTORIA SECRET HARGA BERBEZA MENGIKUT KUANTITI

ORIGINAL VICTORIA SECRET FRAGRANCE MIST

250ML
RM50/BOTOL
POS RM7 SEMENANJUNG
POS RM10 SABAH SARAWAK

BORONG 

RM40 MIN 5BOTOL
RM35 MIN 10BOTOL

PAPER BEG RM5/PCS MEDIUM

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

VICTORIA SECRET BODY MIST 250ML AAA

SEBOTOL RM20
BORONG RM16 MIN 10BOTOL 

VICTORIA SECRET 6OML
1SET RM35 4BOTOL
BORONG RM30 MIN 6SET

VICTORIA SECRET 120ml
RM50/SET 4BOTOL
BORONG RM40/SET MIN 6SET


Ada beberapa cara untuk anda membuat order daripada kami:
1) Emel kami di iza_piper@yahoo.com
2) SMS/Call whassup kami di 0122619105
-----------------------------------------------------------------------------------------------------


VICTORIA SECRET ORIGINAL 250ML

RM50/BOTOL
POS RM7S RM10SS
READY STOK

PURE SEDUCTION 
LOVE SPELL
AMBER ROMANCE
AQUA KISS 
SHEER LOVE 
SENSUAL BLUSH 
SECRET CHARM 
STRAWBERRIES & CHAMPANGNE 
VANILA LACE 
ENDLESS LOVEE 
PEAR GLACE 
COCONUT PASION 
SECRET ESCAPE 
LOVE ADDICT
PASSION STRUCK

NEW
UNTAMED PURE SEDUCTION
UNTAMED LOVE SPELL
MIDNITE DARE
PASSION STRUCK
TOTAL ATTRACTION






















 SMS/Call whassup kami di 0122619105



----------------------------------------------------------------------------------------------
 VS GRED AAA US 250ML















 SMS/Call whassup kami di 0122619105



VS 20ML 1SET
BORONG RM55/SET min 3set

 SMS/Call whassup kami di 0122619105



LOTION VS 250ML
4BAU SAHAJA
LOVE SPELL
PURE SEDUCTION
VANILA LACE
SWEET TEMTATION
RM30/BTL
BORONG RM20 MIN 5BOTOL 

SET 3IN1 PURE SEDUCTION
RM80 FREE POS

 SMS/Call whassup kami di 0122619105

SET 3IN1 LOVE SPELL
RM80 FREE POS

 SMS/Call whassup kami di 0122619105

SET LOTION DAN BODY MIST
RM60 FREE POS

 SMS/Call whassup kami di 0122619105


VS 6OML
1SET RM35 4BOTOL
BORONG RM30 MIN 6SET = RM180

 SMS/Call whassup kami di 0122619105



Vs 120ml(gred aaa us)
RM50/SET 4BOTOL
BORONG RM40/SET MIN 6SET=RM240

 SMS/Call whassup kami di 0122619105
--------------------------------------------------------------------------------------------------
SET ORIGINAL VICTORIA SECRET




Vs set 3in1 RM135 ORIGINAL VS

Vs set 6in1(ORIGINAL)
125ml rm189




Vs set 3in1 +pouch(ORIGINAL)
RM150


































32 comments:

FaRaH HanNaN said...

salam.. saya berminat nk beli victoria secret body mist ni secara borong... tp nk tahu normally kalau timbang ikut berat berapa postage charge 6 botol body mist ni?

Qhaireen said...

pos rm20 untuk 6 botol semenanjung

carmellia fadillah said...

Hi pls email me price. I nak bli borong dear.. Urgently tq cepmariju@gmail.com

Qhaireen said...

I DAH EMIL U CAMELIA.CEK YER

alisya akira said...

hai...
bole saya tau body mist nh dri mana ye?straight dri uk ke?

Tna aQiesya said...

please email me tnaaqiesya@gmail.com

Liza Licha said...

salam dear.. :)

saya nak tanya, awak punya Victoria's secret ni from Dubai duty free ke? or Original imported from US?.. i've been looking for supplier. jadi boleh tak e-mail kepada saya?

my email- n.lizanora@gmail.com

thanks a lot ye

Atee Aziz said...

Saya nak beli 12 btl body mist 250 ml bape rm include pos. Email sy ateeaziz76@yahoo.com

zunirrah zamri said...

hai..pls email kat saya harga borong 12botol.. addila06@yahoo.com

tq

ayamtua said...

hi,

saya berminat nak beli secara borong dan tengah cari supplier.

bole email saya ke mohd.abdan[at]gmail.com.

brapa harga puan dan VS puan jual ni dari mana. thanks

AroraNifertiti said...

salam,,kalo sy nk amik dlm 10 botol victoria secret brp caj postage and total price yew??pls email me at
aroranifertiti@gmail.com

Zul's Cupkek said...

salam..saye nak borong 10 notol..brape?? sye kat putrajaya..

Zul's Cupkek said...
This comment has been removed by the author.
mohd afiq rafidi said...

Saya sangat berminat nk jual victoria secret punya body mist tolong email saya . mohdafiqrafidi@gmail.com

tiara miqael said...

sy berminat.. yg ni VS original kan bukan fake? email me tiaramiqael@gmail.com

tiara miqael said...

U jual original ke fake?
i'm interested.. email me at tiaramiqael@gmail.com

Marley Yanna said...

pm harga utk pure seduction plz...

yusrinadamia said...

Sy berminat.. kalo sy nak beli borong secara terus blh tak?

NASYITAH MOHAMMED said...

salam nak tanya harga satu botol pure sedduction berape

nora azila said...

Salam,
Saya berminat untuk beli borong. Pls email me ct_noraazila@yahoo.com
Tq

Syaza Izzati said...

salam sis i berminat nk order victoria secret from u secara borong.. ini email i syaza_sis93@yahoo.com serius buyer

Qhaireen said...

Da pm semua

eric watts said...

Sis, mcm mn nak order brg kosmetik ek??.ada whtsapp x??..Mcm brmnat plak...Pm i sis...0194382770 whtsapp

juliajrb hacks said...

Email me asap, nak borong. I nak tau VS lebih lanjut. Thanks! Email juliajrb78@gmail.com

Faten Fateha said...

email me at faten_fateha95@yahoo.com
berminat beli 100botol

c0retan hidup pyera said...

Berminat beli borong..
Please email at sharina_180392@yahoo.com

c0retan hidup pyera said...

Berminat beli borong..
Please email at sharina_180392@yahoo.com

Una Maira said...

Berminat sgt nk borong,email at unamaira@gmail.com.tq

Hazuwan Cikang said...

assalamualaikum kak, sy nak order utk hantaran perempuan.. yg mane sesuai wangi utk perempuan ea?

Hazuwan Cikang said...

assalamualaikum kak, sy nak order utk hantaran perempuan.. yg mane sesuai wangi utk perempuan ea?

Pn Liyana said...
This comment has been removed by the author.
Pn Liyana said...
This comment has been removed by the author.
There was an error in this gadget

About Me

My Photo
KL, selangor, Malaysia
kami adalah pemborong kosmetik wangian dan beg direct from supplier..kami adalah pemborong yang boleh dipercayai..dah hampir 9juta customer kami hampir 7tahun kami beroperasi.tq pada semua yg dah bagi support pada kami selama ini