PEMBORONG VICTORIA SECRET

click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text

My Followers~~~untuk special diskaun jadi la members dulu k!

TOTAL ORG SEKODENG

Website counter

VICTORIA SECRET BODY MIST

VICTORIA SECRET BODY MIST
4BOTOL-- RM50 (WASSUP IZA UNTUK ORDER 0122619105)

Tuesday, August 18, 2015

PEMBORONG VICTORIA SECRET no .1 di MALAYSIA

Assalamualaikum dan salam sejahtera,


Masih mencari supplier Victoria Secret Body Mist dengan harga murah DAN termurah di Malaysia? Tahniah anda menjumpai lubuk borong supplier Victoria Secret Body Mist yang betul.  Dan jaminan 100% harga Victoria Secret Body Mist jualan kami merupakan yang TERMURAH di Malaysia 

Jika anda merupakan penjual Victoria Secret ini, sama ada secara online atau secara offline 

KAMI ADALAH PEMBORONG VICTORIA SECRET HARGA BERBEZA MENGIKUT KUANTITI


VICTORIA SECRET BODY MIST/FRAGRANCE MIST 250ML
SEBOTOL RM35 FREE POS
BORONG RM18 MIN 12botol

VICTORIA SECRET 6OML
1SET RM35 4BOTOL
BORONG RM30 MIN 6SET

VIVTORIA SECRET 120ml
RM40/SET 4BOTOL
BORONG RM35/SET MIN 6SET




Ada beberapa cara untuk anda membuat order daripada kami:
1) Emel kami di iza_piper@yahoo.com
2) SMS/Call whatup kami di 0122619105

----------------------------------------------------------------------------------------------



















VS 20ML 1SET RM70
BORONG RM60 MIN 3SET


LOTION VS 250ML
3BAU SAHAJA
LOVE SPELL
PURE SEDUCTION
VANILA LAVE
RM40 INC POS
BORONG RM23 MIN 12BOTOL BOLEH MIX DGN BODY MIST

SET 3IN1 PURE SEDUCTION
RM100 FREE POS

SET 3IN1 LOVE SPELL
RM100 FREE POS

SET LOTION DAN BODY MIST
RM80 FREE POS


VS 6OML
1SET RM35 4BOTOL
BORONG RM30 MIN 6SET




Vs 120ml(gred aaa us)
RM40/SET 4BOTOL
BORONG RM35/SET MIN 6SET







Vs set 3in1 RM100 ORIGINAL VS

Vs set 6in1(ORIGINAL)
60ml rm130
125ml rm160




Vs set 3in1 +pouch(ORIGINAL)
Rm130






















27 comments:

FaRaH HanNaN said...

salam.. saya berminat nk beli victoria secret body mist ni secara borong... tp nk tahu normally kalau timbang ikut berat berapa postage charge 6 botol body mist ni?

Qhaireen said...

pos rm20 untuk 6 botol semenanjung

carmellia fadillah said...

Hi pls email me price. I nak bli borong dear.. Urgently tq cepmariju@gmail.com

Qhaireen said...

I DAH EMIL U CAMELIA.CEK YER

alisya akira said...

hai...
bole saya tau body mist nh dri mana ye?straight dri uk ke?

Tna aQiesya said...

please email me tnaaqiesya@gmail.com

Liza Licha said...

salam dear.. :)

saya nak tanya, awak punya Victoria's secret ni from Dubai duty free ke? or Original imported from US?.. i've been looking for supplier. jadi boleh tak e-mail kepada saya?

my email- n.lizanora@gmail.com

thanks a lot ye

Atee Aziz said...

Saya nak beli 12 btl body mist 250 ml bape rm include pos. Email sy ateeaziz76@yahoo.com

zunirrah zamri said...

hai..pls email kat saya harga borong 12botol.. addila06@yahoo.com

tq

ayamtua said...

hi,

saya berminat nak beli secara borong dan tengah cari supplier.

bole email saya ke mohd.abdan[at]gmail.com.

brapa harga puan dan VS puan jual ni dari mana. thanks

AroraNifertiti said...

salam,,kalo sy nk amik dlm 10 botol victoria secret brp caj postage and total price yew??pls email me at
aroranifertiti@gmail.com

Zul's Cupkek said...

salam..saye nak borong 10 notol..brape?? sye kat putrajaya..

Zul's Cupkek said...
This comment has been removed by the author.
mohd afiq rafidi said...

Saya sangat berminat nk jual victoria secret punya body mist tolong email saya . mohdafiqrafidi@gmail.com

tiara miqael said...

sy berminat.. yg ni VS original kan bukan fake? email me tiaramiqael@gmail.com

tiara miqael said...

U jual original ke fake?
i'm interested.. email me at tiaramiqael@gmail.com

Marley Yanna said...

pm harga utk pure seduction plz...

yusrinadamia said...

Sy berminat.. kalo sy nak beli borong secara terus blh tak?

NASYITAH MOHAMMED said...

salam nak tanya harga satu botol pure sedduction berape

nora azila said...

Salam,
Saya berminat untuk beli borong. Pls email me ct_noraazila@yahoo.com
Tq

Syaza Izzati said...

salam sis i berminat nk order victoria secret from u secara borong.. ini email i syaza_sis93@yahoo.com serius buyer

Qhaireen said...

Da pm semua

eric watts said...

Sis, mcm mn nak order brg kosmetik ek??.ada whtsapp x??..Mcm brmnat plak...Pm i sis...0194382770 whtsapp

juliajrb hacks said...

Email me asap, nak borong. I nak tau VS lebih lanjut. Thanks! Email juliajrb78@gmail.com

Faten Fateha said...

email me at faten_fateha95@yahoo.com
berminat beli 100botol

c0retan hidup pyera said...

Berminat beli borong..
Please email at sharina_180392@yahoo.com

c0retan hidup pyera said...

Berminat beli borong..
Please email at sharina_180392@yahoo.com

There was an error in this gadget

About Me

My Photo
sg buloh, selangor, Malaysia
husband mohammad afindi bin karim,my daughter name Qhaireen Ainul Mardhiah AND Muhammad Meqaiel Faris