PEMBORONG VICTORIA SECRET

click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text

My Followers~~~untuk special diskaun jadi la members dulu k!

TOTAL ORG SEKODENG

Website counter

NEW 2016 VICTORIA SECRET

NEW 2016 VICTORIA SECRET
RM50 SEBOTOL

Wednesday, August 17, 2016

PEMBORONG VICTORIA SECRET no .1 di MALAYSIA


JOM JOIN GROUP AGEN KAMI 016-2984335

bersama-sama kita jana pendapatan!!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera,


Masih mencari supplier Victoria Secret Body Mist ORIGINAL dengan harga termurah di Malaysia? Tahniah anda menjumpai lubuk borong supplier Victoria Secret Body Mist yang betul.  Dan jaminan 100% harga Victoria Secret Body Mist jualan kami merupakan yang TERMURAH di Malaysia 


VICTORIA SECRET NEW VERSION 2016 100% ORIGINAL

FRAGRANCE MIST ORIGINAL 250ML 
RM50/BOTOL FREE PAPER BEG
POS RM7 SEMENANJUNG
POS RM10 SABAH SARAWAK

HARGA BORONG 
RM35 MIN 10BOTOL
PAPER BEG RM5/PCS MEDIUM

READY STOK

PURE SEDUCTION
LOVE SPELL
AQUA KISS
VANILA LACE
MANGGO TEMTATION
SHEER LOVE

Ada beberapa cara untuk anda membuat order daripada kami:
1) Emel kami di iza_piper@yahoo.com
2) SMS/Call whassup kami di 0122619105

-----------------------------------------------------------------------------------------------------








********************************************************

FRAGRANCE MIST ORIGINAL 250ML US
RM40/BOTOL FREE PAPER BEG
POS RM7 SEMENANJUNG
POS RM10 SABAH SARAWAK

HARGA BORONG 
RM30 MIN 10BOTOL
PAPER BEG RM5/PCS MEDIUM


PURE SEDUCTION 
LOVE SPELL
AMBER ROMANCE
AQUA KISS 
SHEER LOVE 
SENSUAL BLUSH 
SECRET CHARM 
STRAWBERRIES & CHAMPANGNE 
MANGGO TEMTATION
PURE SEDUCTION UNTAMED
LOVE SPELL UNTAMED
VANILA LACE 
ENDLESS LOVEE 
PEAR GLACE 
COCONUT PASION 
SECRET ESCAPE 
MIDNITE DARE
TOTAL ATTRACTION
LOVE ADDICT
PASSION STRUCK
































33 comments:

FaRaH HanNaN said...

salam.. saya berminat nk beli victoria secret body mist ni secara borong... tp nk tahu normally kalau timbang ikut berat berapa postage charge 6 botol body mist ni?

Qhaireen said...

pos rm20 untuk 6 botol semenanjung

carmellia fadillah said...

Hi pls email me price. I nak bli borong dear.. Urgently tq cepmariju@gmail.com

Qhaireen said...

I DAH EMIL U CAMELIA.CEK YER

alisya akira said...

hai...
bole saya tau body mist nh dri mana ye?straight dri uk ke?

Tna aQiesya said...

please email me tnaaqiesya@gmail.com

Liza Licha said...

salam dear.. :)

saya nak tanya, awak punya Victoria's secret ni from Dubai duty free ke? or Original imported from US?.. i've been looking for supplier. jadi boleh tak e-mail kepada saya?

my email- n.lizanora@gmail.com

thanks a lot ye

Atee Aziz said...

Saya nak beli 12 btl body mist 250 ml bape rm include pos. Email sy ateeaziz76@yahoo.com

zunirrah zamri said...

hai..pls email kat saya harga borong 12botol.. addila06@yahoo.com

tq

ayamtua said...

hi,

saya berminat nak beli secara borong dan tengah cari supplier.

bole email saya ke mohd.abdan[at]gmail.com.

brapa harga puan dan VS puan jual ni dari mana. thanks

AroraNifertiti said...

salam,,kalo sy nk amik dlm 10 botol victoria secret brp caj postage and total price yew??pls email me at
aroranifertiti@gmail.com

Zul's Cupkek said...

salam..saye nak borong 10 notol..brape?? sye kat putrajaya..

Zul's Cupkek said...
This comment has been removed by the author.
mohd afiq rafidi said...

Saya sangat berminat nk jual victoria secret punya body mist tolong email saya . mohdafiqrafidi@gmail.com

tiara miqael said...

sy berminat.. yg ni VS original kan bukan fake? email me tiaramiqael@gmail.com

tiara miqael said...

U jual original ke fake?
i'm interested.. email me at tiaramiqael@gmail.com

Marley Yanna said...

pm harga utk pure seduction plz...

yusrinadamia said...

Sy berminat.. kalo sy nak beli borong secara terus blh tak?

NASYITAH MOHAMMED said...

salam nak tanya harga satu botol pure sedduction berape

nora azila said...

Salam,
Saya berminat untuk beli borong. Pls email me ct_noraazila@yahoo.com
Tq

Syaza Izzati said...

salam sis i berminat nk order victoria secret from u secara borong.. ini email i syaza_sis93@yahoo.com serius buyer

Qhaireen said...

Da pm semua

eric watts said...

Sis, mcm mn nak order brg kosmetik ek??.ada whtsapp x??..Mcm brmnat plak...Pm i sis...0194382770 whtsapp

juliajrb hacks said...

Email me asap, nak borong. I nak tau VS lebih lanjut. Thanks! Email juliajrb78@gmail.com

Faten Fateha said...

email me at faten_fateha95@yahoo.com
berminat beli 100botol

c0retan hidup pyera said...

Berminat beli borong..
Please email at sharina_180392@yahoo.com

c0retan hidup pyera said...

Berminat beli borong..
Please email at sharina_180392@yahoo.com

Una Maira said...

Berminat sgt nk borong,email at unamaira@gmail.com.tq

Hazuwan Cikang said...

assalamualaikum kak, sy nak order utk hantaran perempuan.. yg mane sesuai wangi utk perempuan ea?

Hazuwan Cikang said...

assalamualaikum kak, sy nak order utk hantaran perempuan.. yg mane sesuai wangi utk perempuan ea?

Pn Liyana said...
This comment has been removed by the author.
Pn Liyana said...
This comment has been removed by the author.
Irsyaduddin Luzman said...

Salam sis.. Sy berminat nak borong. Blh pm kn ke email irsyaduddin97@gmail.com . Tq sis..

There was an error in this gadget

About Me

My photo
KL, selangor, Malaysia
kami adalah pemborong kosmetik wangian dan beg direct from supplier..kami adalah pemborong yang boleh dipercayai..dah hampir 9juta customer kami hampir 7tahun kami beroperasi.tq pada semua yg dah bagi support pada kami selama ini