PEMBORONG VICTORIA SECRET

click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text

My Followers~~~untuk special diskaun jadi la members dulu k!

TOTAL ORG SEKODENG

Website counter

VICTORIA SECRET BODY MIST

VICTORIA SECRET BODY MIST
4BOTOL-- RM50 (WASSUP IZA UNTUK ORDER 0122619105)

Tuesday, September 16, 2014

PEMBORONG VICTORIA SECRET no .1 di MALAYSIA

Assalamualaikum dan salam sejahtera,


Masih mencari supplier Victoria Secret Body Mist dengan harga murah DAN termurah di Malaysia? Tahniah anda menjumpai lubuk borong supplier Victoria Secret Body Mist yang betul.  Dan jaminan 100% harga Victoria Secret Body Mist jualan kami merupakan yang TERMURAH di Malaysia 

Jika anda merupakan penjual Victoria Secret ini, sama ada secara online atau secara offline (menjual di Office, kawan-kawan, saudara-mara, booth-booth pasaraya pastinya anda akan tersenyum lebar melihat harga borong victoria secret jualan KAMI. DROPSHIP JUGA KAMI ALU-ALUKAN

KAMI ADALAH PEMBORONG VICTORIA SECRET HARGA BERBEZA MENGIKUT KUANTITI


VICTORIA SECRET BODY MIST/FRAGRANCE MIST 250ML
SEBOTOL RM50 FREE POS
BORONG RM25 MIN 12BOTOL

@

VICTORIA SECRET BODY MIST FROM DUBAI
SEBOTOL RM35 FREE POS
BORONG RM18 MIN 12BOTOL
BORONG RM16 Min 30BTL


Ada beberapa cara untuk anda membuat order daripada kami:
1) Emel kami di iza_piper@yahoo.com
2) SMS/Call whatup kami di 0122619105

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




VICTORIA SECRET 250ML


VS 60ML fragrance mist
RM20/BOTOL
RM12 MIN 15BOTOL









SET VICTORIA SECRET
RM80/SET
BORONG RM50 MIN 6SET


















































23 comments:

FaRaH HanNaN said...

salam.. saya berminat nk beli victoria secret body mist ni secara borong... tp nk tahu normally kalau timbang ikut berat berapa postage charge 6 botol body mist ni?

Qhaireen said...

pos rm20 untuk 6 botol semenanjung

carmellia fadillah said...

Hi pls email me price. I nak bli borong dear.. Urgently tq cepmariju@gmail.com

Qhaireen said...

I DAH EMIL U CAMELIA.CEK YER

alisya akira said...

hai...
bole saya tau body mist nh dri mana ye?straight dri uk ke?

Tna aQiesya said...

please email me tnaaqiesya@gmail.com

Liza Licha said...

salam dear.. :)

saya nak tanya, awak punya Victoria's secret ni from Dubai duty free ke? or Original imported from US?.. i've been looking for supplier. jadi boleh tak e-mail kepada saya?

my email- n.lizanora@gmail.com

thanks a lot ye

Atee Aziz said...

Saya nak beli 12 btl body mist 250 ml bape rm include pos. Email sy ateeaziz76@yahoo.com

zunirrah zamri said...

hai..pls email kat saya harga borong 12botol.. addila06@yahoo.com

tq

ayamtua said...

hi,

saya berminat nak beli secara borong dan tengah cari supplier.

bole email saya ke mohd.abdan[at]gmail.com.

brapa harga puan dan VS puan jual ni dari mana. thanks

AroraNifertiti said...

salam,,kalo sy nk amik dlm 10 botol victoria secret brp caj postage and total price yew??pls email me at
aroranifertiti@gmail.com

Zul's Cupkek said...

salam..saye nak borong 10 notol..brape?? sye kat putrajaya..

Zul's Cupkek said...
This comment has been removed by the author.
mohd afiq rafidi said...

Saya sangat berminat nk jual victoria secret punya body mist tolong email saya . mohdafiqrafidi@gmail.com

tiara miqael said...

sy berminat.. yg ni VS original kan bukan fake? email me tiaramiqael@gmail.com

tiara miqael said...

U jual original ke fake?
i'm interested.. email me at tiaramiqael@gmail.com

Marley Yanna said...

pm harga utk pure seduction plz...

yusrinadamia said...

Sy berminat.. kalo sy nak beli borong secara terus blh tak?

NASYITAH MOHAMMED said...

salam nak tanya harga satu botol pure sedduction berape

nora azila said...

Salam,
Saya berminat untuk beli borong. Pls email me ct_noraazila@yahoo.com
Tq

Syaza Izzati said...

salam sis i berminat nk order victoria secret from u secara borong.. ini email i syaza_sis93@yahoo.com serius buyer

Qhaireen said...

Da pm semua

eric watts said...

Sis, mcm mn nak order brg kosmetik ek??.ada whtsapp x??..Mcm brmnat plak...Pm i sis...0194382770 whtsapp

There was an error in this gadget

About Me

My Photo
sg buloh, selangor, Malaysia
husband mohammad afindi bin karim,my daughter name Qhaireen Ainul Mardhiah AND Muhammad Meqaiel Faris