PEMBORONG VICTORIA SECRET

click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text

My Followers~~~untuk special diskaun jadi la members dulu k!

TOTAL ORG SEKODENG

Website counter

NEW 2016 VICTORIA SECRET

NEW 2016 VICTORIA SECRET
RM50 SEBOTOL

Thursday, November 11, 2010

Jom Belajar Make~up!!


Salam,.. kepada semua pelanggan yg dihormati, di sini  EYZA ingin
 berkongsi dgn semua cara2 makeup seperti SMOKY EYES, teknik membentuk kening, teknik mewarna kelopak mata berdasarkan bentuk mata,teknik membentuk bibir dan juga cara memilih warna yang sesuai...  diharap semua enjoy dgn vedeo2 yg dipaparkan :)





Hm  vedeo di atas sesuai utk yg nak gi datting, dinner n utk yg first date kot heheh ape2 pun selepas ni harap semua dpt meng aplikasikan cara makeup yg betul :))




Hm tgk tu xsampai 5 minit kan da siap make~up :)) cantik n simple.. 




There was an error in this gadget

About Me

My photo
KL, selangor, Malaysia
kami adalah pemborong kosmetik wangian dan beg direct from supplier..kami adalah pemborong yang boleh dipercayai..dah hampir 9juta customer kami hampir 7tahun kami beroperasi.tq pada semua yg dah bagi support pada kami selama ini