PEMBORONG VICTORIA SECRET

click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text

My Followers~~~untuk special diskaun jadi la members dulu k!

TOTAL ORG SEKODENG

Website counter

NEW 2016 VICTORIA SECRET

NEW 2016 VICTORIA SECRET
RM50 SEBOTOL

Thursday, November 11, 2010

Jom Belajar Make~up!!


Salam,.. kepada semua pelanggan yg dihormati, di sini  EYZA ingin
 berkongsi dgn semua cara2 makeup seperti SMOKY EYES, teknik membentuk kening, teknik mewarna kelopak mata berdasarkan bentuk mata,teknik membentuk bibir dan juga cara memilih warna yang sesuai...  diharap semua enjoy dgn vedeo2 yg dipaparkan :)





Hm  vedeo di atas sesuai utk yg nak gi datting, dinner n utk yg first date kot heheh ape2 pun selepas ni harap semua dpt meng aplikasikan cara makeup yg betul :))




Hm tgk tu xsampai 5 minit kan da siap make~up :)) cantik n simple.. 




Wednesday, November 10, 2010

MAC is All About~~~

Mac adalah makeup terkenal di seluruh dunia dan pertama kali ditemui di Toronto, Kanada pada tahun 1985. Sampai saat ini, penjualan kosmetik mac telah menjadi lebih popular dengan harga mereka cukup berpatutan & unggul. Mac Kosmetik di kedai online kami di tawaran istimewa sekarang, jangan lewatkan kesempatan yang baik.

Mac kosmetik yang diperlukan dalam kehidupan kita sehari-harian, dgn menggunakan MAC, anda Pasti lebih yakin, cantik & indah tanpa bimbang kulit anda rosak. Oleh itu, ramai memburu diskaun kosmetik mac. Ada berbagai macam kosmetik mac murah di kedai online kami, termasuk mac malaysia kosmetik, anda boleh datang untuk mencari kosmetik mac murah. Mari kita menjadi indah bersama-sama dengan jualan kosmetik mac kami.

Tuesday, November 9, 2010

Hello Kitty MAC Cosmetics Make Up Collection

MAC Cosmetics Ad Designs

There was an error in this gadget

About Me

My photo
KL, selangor, Malaysia
kami adalah pemborong kosmetik wangian dan beg direct from supplier..kami adalah pemborong yang boleh dipercayai..dah hampir 9juta customer kami hampir 7tahun kami beroperasi.tq pada semua yg dah bagi support pada kami selama ini