PEMBORONG VICTORIA SECRET

click to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own textclick to generate your own text

My Followers~~~untuk special diskaun jadi la members dulu k!

TOTAL ORG SEKODENG

Website counter

NEW 2016 VICTORIA SECRET

NEW 2016 VICTORIA SECRET
RM50 SEBOTOL

Thursday, October 27, 2016

PURE VITAMIN C POWDER BY QQ BEAUTY


PURE VITAMIN C POWDER BY QQ BEAUTY




👠 DULU NAK TENGOK MUKA SENDIRI DALAM CERMIN PUN TAK SANGGUP 👜
.
--> Kisah sebulan yang lepas…
Nama aku Atie, bekerja di KeyEll,..sebuah kota yang penuh dengan wanita elegan dan style.Spt biase, setiap hari aku mgunakan pengangkutan awam untuk ke tempat kerja.
.
Biasalah masa tunggu train dan duduk dalam train aku tengok ramai perempuan yg cun cun kulit muka dorang.Teringin sangatlah aku jadi macam dorang tu.Sebab aku memang ada masalh kulit muka.
.
kalau uolls nak tau dah macam-macam produk aku guna.Pantang jes kawan rekemen kompom aku beli.Mana tak nya kalau sampai geng mat dispatch pun tak rase nk TOLEH beb kalau aku lalu depan dia orang....so tentu korang boleh fikirlah kan.
.
Yang paling tak boleh tahan,setiap kali tetamu datang pejabat mesti akan jumpa aku dulu... yela dah kerja pun sebagai receptionist. Walaupun dorang tak cakap tapi senyuman SINIS dia tu memang merobek hati aku ni.Ini semua gara2 muka aku penuh dengan jrewat.
.
Tapi sekarang tidak lagi semua masalah jrewat tu aku dah bagi settle beb...,mmg teramat gembiralah aku sekarang sebab yang paling aku perasan bos aku sendiri pun toleh sampai 2kali kalau lalu depan aku...mungkin sebab dia pun tak percaya kulit muka aku dah halus ,cerah dan tak berjrewat lagi.
.
Mesti korang nak tau rahsia dia kan…boleh je aku share
Nah korang whatssup no ni
---> Whatsapp "VITC" ke +6012-2619105
---> Whatsapp "VITC" ke +6012-2619105
---> Whatsapp "VITC" ke +6012-2619105
Ok uollsss thanx sbb baca story morry aku.
---------------------------------------------------------------------------------
Apa itu Vitamin C QQ beauty?
Vitamin C QQ Beauty merupakan Vitamin C dlm bentuk Powder (100% pure Tanpa Pengawet dn Pewarna). Amat sesuai di jadikan supplement dalam minuman harian.
Selain dari itu, Vitamin C juga boleh :-
• Membantu melembabkan kulit dari dalam dan mengurangkan kedutan.
• Menghasilkan anti-oksida bagi melindungi kulit dari redikal bebas kesan dari cahaya matahari
• Membantu system aliran darah serta membaiki tekstur rupa kulit kesan dari luka.
• Mengantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka dengan cepat
• Melindungi dari perubahan warna kulit menjadi kusam secara tidak lansung dapat mencerahkan kulit,menghilangkan jeragat,Nampak lebih muda dari usia dan kulit terasa lembut.
Dengan setiap pembelian produk vitamin c QQ beauty u olls akan mendapat resepi masker dan scrub untuk u olls buat sendiri di rumah.So apa tunggu lagi,jom wassup sekarang.
Whatsapp "VITC" ke +6012-2619105
Whatsapp "VITC" ke +6012-2619105
Whatsapp "VITC" ke +6012-2619105
AGEN DAN STOKIS WANTED

































Wednesday, August 17, 2016

PEMBORONG VICTORIA SECRET no .1 di MALAYSIA


JOM JOIN GROUP AGEN KAMI 016-2984335

bersama-sama kita jana pendapatan!!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera,


Masih mencari supplier Victoria Secret Body Mist ORIGINAL dengan harga termurah di Malaysia? Tahniah anda menjumpai lubuk borong supplier Victoria Secret Body Mist yang betul.  Dan jaminan 100% harga Victoria Secret Body Mist jualan kami merupakan yang TERMURAH di Malaysia 


VICTORIA SECRET NEW VERSION 2016 100% ORIGINAL

FRAGRANCE MIST ORIGINAL 250ML 
RM50/BOTOL FREE PAPER BEG
POS RM7 SEMENANJUNG
POS RM10 SABAH SARAWAK

HARGA BORONG 
RM35 MIN 10BOTOL
PAPER BEG RM5/PCS MEDIUM

READY STOK

PURE SEDUCTION
LOVE SPELL
AQUA KISS
VANILA LACE
MANGGO TEMTATION
SHEER LOVE

Ada beberapa cara untuk anda membuat order daripada kami:
1) Emel kami di iza_piper@yahoo.com
2) SMS/Call whassup kami di 0122619105

-----------------------------------------------------------------------------------------------------








********************************************************

FRAGRANCE MIST ORIGINAL 250ML US
RM40/BOTOL FREE PAPER BEG
POS RM7 SEMENANJUNG
POS RM10 SABAH SARAWAK

HARGA BORONG 
RM30 MIN 10BOTOL
PAPER BEG RM5/PCS MEDIUM


PURE SEDUCTION 
LOVE SPELL
AMBER ROMANCE
AQUA KISS 
SHEER LOVE 
SENSUAL BLUSH 
SECRET CHARM 
STRAWBERRIES & CHAMPANGNE 
MANGGO TEMTATION
PURE SEDUCTION UNTAMED
LOVE SPELL UNTAMED
VANILA LACE 
ENDLESS LOVEE 
PEAR GLACE 
COCONUT PASION 
SECRET ESCAPE 
MIDNITE DARE
TOTAL ATTRACTION
LOVE ADDICT
PASSION STRUCK
































Tuesday, June 30, 2015

HANDBEG PROMO LV 3A READY STOK

BEG LV RM80 FREE POS


























There was an error in this gadget

About Me

My photo
KL, selangor, Malaysia
kami adalah pemborong kosmetik wangian dan beg direct from supplier..kami adalah pemborong yang boleh dipercayai..dah hampir 9juta customer kami hampir 7tahun kami beroperasi.tq pada semua yg dah bagi support pada kami selama ini